Triana Wedding Belles's FotoPage

By: Triana Wedding Belles

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Monday, 24-May-2010 09:08 Email | Share | | Bookmark
Abg Latiff dan Kak Mimie

Mas Kahwin dan Cincin
Sirih dan Buah
Cake American Chocolate
Hantaran ni i buat utk cousin i, Abg Latiff. I buat tiga dulang sahaja, coz brg-brg lain termasuk duit hantaran dah hantar masa bertunang dulu. Ni pun sebenarnya tak blh dikira hantaran cuma barangan cendrahati utk mengiringi mas kahwin . So, utk nampak macam brg2 ni utk majlis perkahwinan, i hiaskan bunga segar.


Thursday, 20-May-2010 12:02 Email | Share | | Bookmark
Hantaran adik Tina

bunga pahar
Ini cadangan untuk buah
Cadangan susun atur handbag dan kasut.
Hantaran ni I buat utk adik ipar sepupu I. Dia nak silver ngan kelabu. At first, I ingatkan tak brp sesuai. Tapi, bila dah buat, okay. Harap dia suka ngan bunga hantaran dan bunga pahar........susun barang diorang yg buat coz I tak ada kat kampung maupun KL, gi Hutan Melintang, wedding cousin lagi satu (lama dah tunggu dia nak kahwin).


Sunday, 13-Dec-2009 06:47 Email | Share | | Bookmark
White and baby blue

 
 
 
View all 9 photos...


Sunday, 13-Dec-2009 06:39 Email | Share | | Bookmark
Black, Red & Gold

 
 
 
The client was asking for a black and red hantaran. However, to make it stands out in the picture, we added a pinch of gold to it...The picture was taken weeks ago...it was still in progress...The wedding is today ...btw if you are reading this...Congratulations!!!


Sunday, 13-Dec-2009 04:31 Email | Share | | Bookmark
Engagement...121209

sirih junjung
the fruits
tepak sirik pembuka bicara
View all 6 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net